Waarom uw buitenmuren en gevel laten pleisteren door Marty Van Kerckhove?

Wil u binnenkort ook uw buitenmuren en gevel laten pleisteren?

Waarom deze klant voor onze gevelwerken koos

Deze woning in Avermaat bij Zele werd 7 jaar geleden grondig gerenoveerd door de trotse eigenaars. Het jonge koppel dertigers vond het nu ook hoog tijd om de buitenmuren en gevel onder handen te nemen en vroeg bij verschillende vakmannen offertes op. Ze wilden immers ook de buitenmuren en gevel laten pleisteren.

 

Toen ze uiteindelijk beslisten om met ons in zee te gaan voor dit gevelpleister project, vroegen we hen toch even waarom ze uiteindelijk voor ons gekozen hadden.

Omdat we niets dan positiefs over uw werk gehoord hebben. We horen dat uw werk altijd af is.

Dat horen we natuurlijk graag en dus gingen we ook voor dit project vol goede moed aan de slag.

Een gevel laten pleisteren? Dat is specialistenwerk!

We plaatsten eerst stellingen rond het hele huis. Zo konden we gemakkelijk en veilig de gevel en buitenmuren reinigen en er een anti-moslaag op plaatsen. Om een kaarsrechte afwerking te verzekeren, plaatsten we ook inox profielen rond alle hoeken. Wij werken immers niet met buigzame aluminium profielen, maar met ijzersterke roestvrije profielen die rechte en stevige hoeken garanderen. Daarna konden we alle delen afplakken die niet bepleisterd moesten worden.

 

Na deze grondige voorbereiding konden we van start met de eigenlijke pleisterwerken. Een eerste laag cement met een ingewerkt weefsel (tegen scheuren en barsten) werd op de buitenmuur gespoten. Meteen daarna plaatsten we ook een tweede laag die we met behulp van een rijlat egaliseerden. Eens deze uitgedroogd was hebben we de gecementeerde ondergrond nog bijgeschaafd om ook de kleinste oneffenheden weg te werken.

 

Na 10 dagen droogtijd hebben we de cementlaag goed afgeborsteld en alle ramen en deuren nauwkeurig afgeplakt. Daarna konden we de hechtingslaag voor de crepi aanbrengen. De eigenaars kozen ervoor om de buitenmuren en gevel te laten pleisteren met een Lotusan crépi laag in een “juist gebroken wit tint“. Die keuze leverde een frisse en moderne look op die toch niet té wit of té hard overkomt in het straatbeeld.

En wat vindt u ervan?

De eigenaars van deze gerenoveerde woonst in Avermaat bij Zele waren meer dan tevreden over het geleverde werk. Wij zijn er op onze beurt van overtuigd dat uw buitenmuren en gevel laten pleisteren een aanzienlijke meerwaarde voor uw huis oplevert.

 

En u? Wat vindt u van deze gevel make-over?

GERELATEERD