Vacatures

Vacature schilder / gevelbepleisteraar met dat ietsje meer

Schildersbedrijf Marty Van Kerckhove is niet zonder reden een bekende naam in regio Lokeren. We vertroetelen onze klanten immers al sinds 2002 met piekfijn werk en een onberispelijke service. Die aanpak levert ons heel wat tevreden klanten op die ons werk op hun beurt aanbevelen bij vrienden en kennissen. Het klantenbestand blijft groeien en dus zijn we op zoek naar een gemotiveerde schilder om ons team te komen versterken zodat we onze kwaliteitsstandaard ook in de toekomst kunnen blijven aanhouden.

Ben jij op zoek naar een toffe vacature als professioneel schilder of gevelbepleisteraar, dan zijn wij misschien wel op zoek naar jou!

  • Je bent de trotse bezitter van een rijbewijs B.
  • Je houdt van orde in je hoofd en op de werf en mist nooit een gemaakte afspraak.
  • Je hebt al wat ervaring als schilder op zak en zowel voor interieurschilderwerken als voor buiten schilderwerk kunnen we op je rekenen.
  • Je bent communicatief en sociaalvaardig. Zowel met onze klanten als met je collega’s kan je vlot overweg en je kan een open en duidelijke communicatie best verdragen.
  • Je kijkt uit naar een uitdagende job waarbij je zelfstandige en flexibele ingesteldheid van pas komen én geapprecieerd worden. Een afwisselend takenpakket en ruimte voor initiatief schrikken je niet af, maar halen net het beste in je naar boven.
  • Je vrienden noemen je wel eens pietje precies en je kan niet ontkennen dat je inderdaad wel wat perfectionistisch ingesteld bent. Je streeft altijd naar perfectie en hebt een bijzonder oog voor de kleine details die de afwerkingsgraad van je werk bepalen.
  • Maak je klaar voor een afwisselende dagtaak. Je zal namelijk niet alleen schilderen, maar ons team ook bijstaan van A tot Z bij de projectopvolging. Dat wil zegen dat je ook werven gaat voorbereiden, het werk gaat plannen en opvolgen en bijvoorbeeld ook de benodigde materialen gaat oplijsten en doorgeven. Je krijgt dus de verantwoordelijkheid en het vertrouwen om jouw projecten zelfstandig te organiseren!
  • Meestal werk je in een klein team, maar soms sta je ook helemaal alleen op de werf. Jij bent in dat geval het eerste en het laatste gezicht dat de klant persoonlijk te zien zal krijgen. Met andere woorden, je wordt het visitekaartje van ons bedrijf. Daarom verwachten we dat je een beleefde en duidelijke communicatie met de klant voert en natuurlijk niet vergeet om hem/haar ook geregeld op de hoogte te brengen van de vorderingen.
  • Je zal passend verloond worden voor je werk. Ben je echt een toegevoegde waarde in ons team, dan zal je dat ook merken aan het motiverende verloningspakket!

Geen tijd te verliezen dan! Stuur je cv en motivatie naar info@martyvankerckhove.be, want we leren je graag kennen.

 

Heb je vragen over deze vacature, dan kan je Marty ook altijd even bellen op 0479 540 622. Een open en duidelijke communicatie, weet je nog? Marty beantwoordt dus met plezier al je vragen.

 

Hopelijk tot snel!