Interieur

Voor al uw binnen schilderwerk en behang

Gaat u uw interieur een make-over geven en overweegt u om zelf de verfborstel in de hand te nemen? Zelf een binnenmuur schilderen vindt u misschien nog ontspannend, maar geldt dat ook nog voor hele grote oppervlaktes en voor de plafonds en de traphal?

Als het binnen schilderwerk snel en toch uiterst precies mag verlopen of als bijvoorbeeld een decoratief schildereffect niet zou misstaan in uw woning, dan is een professioneel interieurschilder zoals Marty Van Kerckhove uit Lokeren inschakelen zeker geen slecht idee.

Wij hebben namelijk jarenlange ervaring in schilderwerken voor binnen en buiten en hebben dus behoorlijk wat expertise in zowel nieuwe als oude verf- en spuittechnieken. U kan ons uw binnenmuren en plafonds in een egale kleur laten schilderen, maar ook decotechnieken om reliëf en dieptezicht op muren te creëren en decoratieve veegtechnieken hebben we stevig onder de knie.

Plafonds en traphallen vormen meestal de grootste uitdaging bij binnen schilderwerk. Grote hoogtes en moeilijk bereikbare hoekjes en kantjes vormen voor ons echter geen probleem. We beschikken immers over professionele stellingen en verfspuitmachines waarmee we ook in de kleinste hoekjes een egaal en naadloos resultaat kunnen garanderen.

Als u uitgekeken bent op uw bestaande keuken, hoeft u niet meteen een volledige nieuwe keuken aan te kopen. Een likje verf kan al wonderen doen!

We komen de keukenkastjes uiterst zorgvuldig demonteren en nemen de panelen mee naar ons atelier. Daar worden ze met zorg ontvet, opgeschuurd en met aangepaste verven overschilderd of herspoten. Daarna komen we opnieuw ter plaatse om de opgefriste keukendeuren terug te monteren. Ook de overige vaste en zichtbare delen zoals dagkanten en plinten zetten we uiteraard in hetzelfde bijpassende kleurtje en zo heeft u aan budgetvriendelijk tarief meteen een nieuw uitziende keuken.

U kan ons niet alleen uw binnen schilderwerk toevertrouwen, maar ook al uw behangwerken. U kan ons zowel uw bestaand behangpapier laten verwijderen als structuur- of sierbehang laten plaatsen en ook de combinatie van behangen en schilderen behoort tot de mogelijkheden.

Hebben uw muren het zwaar te verduren gehad en zijn ze niet meer glad en strak, dan hoeft u ze niet per se opnieuw te laten bezetten, We kunnen ze immers ook egaal maken met een laag spuitplamuur of de oneffenheden wegwerken met overschilderbaar structuurbehang zoals Tasso® glasvezelbehang of schilderbaar tekenbehang met reliëf.

Voor de liefhebbers van topkwaliteit is het synthetische patentbehang van Arte® trouwens een echte aanrader. Dit hoogwaardige structuurbehang heeft heel wat praktische voordelen:

  • snelle plaatsing
  • krasvast, niet-ontvlambaar, ademend
  • verkrijgbaar in verschillende motieven en kleuren
  • overschilderbaar met zowel latex- als acrylverf en afwasbaar
  • dimensioneel stabiel waardoor scheuren en kreuken vermeden worden
  • kan nadien snel en gemakkelijk (en zelfs droog) verwijderd worden

We hebben in onze carrière al heel wat behangpapier geplaatst. Dat zijn onder meer sierbehangen voor kinderkamers, maar evengoed kostbaar behangpapier van exclusieve merken.

Neem gerust even een kijkje bij onze referenties om te ontdekken hoe we met een naadloze plaatsing dergelijk elegant sierbehang doen stralen.

Bent u op zoek naar een professional om binnen schilderwerk of behangwerken uit te voeren in regio Waasland? U hoeft alleen maar even contact op te nemen om gratis en geheel vrijblijvend een prijsvoorstel van interieurschilder Marty Van Kerckhove uit Lokeren te ontvangen!

REALISATIES