Over ons

Dit mag u van ons schildersbedrijf verwachten

Een piekfijne afwerking staat helemaal bovenaan uw prioriteitenlijstje?
Bij ons ook!

Enkel door uiterst zorgvuldig en met oog voor detail te werken, kunnen we een onberispelijke resultaat neerzetten dat jaren meegaat. We vertrouwen daarvoor op onze jarenlange ervaring, maar nemen ook de tijd om de vaardigheden en productkennis van onze medewerkers voortdurend bij te scholen. Dat doen we trouwens niet alleen. We wenden ook de expertise van onze vaste partners en fabrikanten aan om voortdurend op de hoogte te blijven van de laatste productontwikkelingen en technologieën.

Duurzame kwaliteit vinden we nu eenmaal ontzettend belangrijk. We gaan daarom trouwens niet alleen vlak na de oplevering ons eigen werk kritisch evalueren, dat doen we ook op later tijdstip. Wij zijn er gerust op dat u ook na enkele jaren nog tevreden zal terugblikken op onze samenwerking. Al bij de aanvang van de werken, denken we immers vooruit om een kwalitatieve afwerking te garanderen die écht jaren meegaat.

Ook na onze samenwerking blijven we uiteraard bereikbaar voor vragen of voor periodiek onderhoud zoals een grondige gevelreiniging of een vijfjaarlijkse schilderbeurt van uw buitenmuren. Bij het grootste deel van onze klanten zeggen wij geen “vaarwel”, maar “tot ziens”! We mogen ook nog steeds enkele van onze allereerste klanten tot onze trouwe cliënten rekenen.

Tijdens uw contacten met ons schildersbedrijf zal u steeds dezelfde gezichten en stemmen herkennen. Wij zijn immers een kmo schildersbedrijf en kiezen er heel bewust voor om met een klein, maar hecht team te werken. Ook zaakvoerder Marty Van Kerckhove zal u ongetwijfeld ontmoeten. Hij houdt immers toezicht op elk project en heeft ook regelmatig nog zelf een verfborstel in de hand.

Het respecteren van gemaakte afspraken vindt u zonder twijfel even belangrijk als de afwerking. Uw tijd is even kostbaar als de onze, dus hoeft u er niet aan te twijfelen dat we stipt op de afspraak zullen verschijnen en de werken ook op tijd zullen afronden. Zoals afgesproken.

Van onze medewerkers verwachten wij behalve deskundigheid ook beleefdheid en een proactieve houding om de werf/uw thuis ordelijk te houden en netjes achter te laten. Ook daar hoeft u zich dus geen zorgen over te maken.

Heeft u een gevel-, schilder- of raamdecoratieproject in regio Oost-Vlaanderen in gedachten en wil u graag even de mogelijkheden bespreken? Neem aub even contact met ons want wij komen met plezier naar u toe om even kennis te maken, alles correct op te meten en u een vrijblijvend prijsvoorstel te bezorgen.