U wil een muur laten behangen met fotobehang?

1 muur laten behangen of schilderen?

Bij ons kan u ook voor kleine schilder- en behangwerken terecht

Bij slecht weer kunnen onze schilders niet altijd aan de slag om gevels en buitenmuren te schilderen. Op die momenten zijn diverse interieur schilderopdrachten en behangwerken aan de beurt. Of u nu een volledig interieur wil laten schilderen of slechts 1 muur laten behangen of verven, onze schilders voeren elk project met de grootste zorg en evenveel enthousiasme uit. Dit interieur project in Lokeren is daar een goed voorbeeld van.

Klein project, grote transformatie

Deze slaapkamer in Lokeren heeft een opvallende metamorfose ondergaan. Eerst werden de donkerrood geschilderde muren grondig geplamuurd, geschuurd en helemaal strak gezet. De eigenaar wilde immers fotobehang laten plaatsen op de accentmuur en daarvoor is nu een super strakke ondergrond strikt noodzakelijk. De kleinste oneffenheid wordt bij fotobehang immers opvallend zichtbaar.

 

Ook een stevige portie geduld en oog voor detail is uiteraard essentieel bij de plaatsing van fotobehang. De panelen moeten tot op de millimeter correct naast elkaar geplaatst worden om een naadloze overgang en een vloeiend beeld te creëren.

 

Kiest u voor sierbehang met een eenvoudig motief, dan is zelf uw muren behangen zeker te overwegen, maar een muur laten behangen met fotobehang… Daar kan het engelengeduld van een professional wel eens goed van pas komen.

Wil u ook een muur laten behangen met fotobehang?

Heeft u zelf niet de tijd of het geduld om uw interieur te schilderen of om fotobehang te plaatsen volgens de regels van de kunst? Een telefoontje naar Marty Van Kerckhove volstaat om een vrijblijvende offerte voor binnen schilderwerk of behangwerk te ontvangen.

GERELATEERD