Living laten schilderen? Dat deden we ook al in Zele

Een living laten schilderen en behangen door een professional, dat ziet er zo uit

In Zele kwam er behoorlijk wat voorbereiding aan te pas voor we konden gaan schilderen

Een van onze klanten uit Zele wou de living laten schilderen, maar er moest eerst nog wat oud behangpapier verwijderd worden… Dat vormde uiteraard geen probleem. We gingen vol enthousiasme aan de slag en weekten het bestaande behangpapier los. Bij het verwijderen van behangpapier komen echter onvermijdelijk ook stukjes bezetwerk los. Daarom hebben we de muur eerst opnieuw uitgevlakt met Dalapro plamuur. De opnieuw strakke muur werd vervolgens machinaal opgeschuurd en van een laagje primer voorzien.

Een living is meer dan muren alleen

Deze klant wilde de volledige living laten schilderen. Ook de binnendeuren ontsnapten hier dus niet aan een make-over. De deuren werden opgeschuurd en nadien afgewerkt met een watergedragen verfsysteem in 3 lagen. Kwestie dat de deuren én de nieuwe verflaag tegen een behoorlijk stootje kunnen.   De plafonds werden geschilderd met 2 lagen Topmat® van Boss®. Hier werd bewust gekozen voor een lichte kleur om maximaal ruimtegevoel te creëren.

En de muren dan?

Het plafond en de deuren waren intussen geschilderd en de muren stonden terug strak. Die zouden echter niet geschilderd worden, maar opnieuw behangen met een egaal en strak sierbehang van de Flamant® collectie. Het resultaat mag er zijn. Deze klant vertoeft nu in een stijlvolle living. Kijkt u maar even mee…    
  • IMG_3566
  • IMG_3568
  • IMG_3567
  • IMG_3960
  • IMG_6199
  • IMG_6200

GERELATEERD