Industrieel spuitwerk

Uw fijn industrieel spuitwerk, tot 300kg, dat doet niet iedereen….

De firma Marty Van Kerckhove BVBA werkt enkel met rasechte professionele vakmannen.  Wij zijn ons in onze jarenlange carrière heel bewust gaan specialiseren in het spuiten van fijn industrieel spuitwerk.  Dit met een opmerkelijk oog voor detail.  Elk spuitwerk wordt door ons met de hoogst mogelijke zorg behandeld en gaat pas opnieuw de deur uit als we helemaal tevreden zijn.

Op elke ondergrond, metaal, aluminium, kunststof, hout,… passen wij de juiste behandeling toe.  Ook zwaardere objecten kunnen we spuiten.  Zo zijn wij sinds geruime tijd gespecialiseerd in brandwerende deuren. Deze hebben vaak een gewicht tussen de 100 en 300 kg en zijn voor ons geen probleem.

Voor al ons spuitwerk zijn wij in de mogelijkheid om per kleur en structuur een spuitbus te maken of een correctieflesje met borstel.  Dit zorgt ervoor dat een kleine beschadiging door plaatsing snel en met dezelfde kleur en structuur kan bijgewerkt worden door de plaatsers zelf.

Wij hebben zowel watergedragen- als tweecomponentenverven met structuur voor al ons lakwerk.  Heel veel kleuren zijn mogelijk, waaronder ook fluo-kleuren.

In ons nieuwbouwmagazijn, te Lokeren, hebben we ruim de plaats om de leveringen hier ter plaatse te laten leveren, voor te bereiden, te spuiten en opnieuw klaar te maken voor transport.

Onze kwaliteitsgarantie

  • Wij hebben een jarenlange ervaring van maar liefst 20 jaar.
  • Wij zorgen voor een grondige voorbereiding van de ondergrond.
  • Door onze ervaring weten wij welke primer gebruikt moet worden voor de verschillende ondergronden en zorgen wij ook dat deze is aangepast aan de ondergrond.
  • Wij bieden een hoge afwerkingsgraad met voldoende laagdikte.

Onze service

  • Wij kunnen een flexibele planning aanbieden.
  • Een spuitbus of correctieflesje met borstel, in dezelfde kleur en structuur kunnen we maken.
  • Indien het echt niet mogelijk zo zijn om het te spuiten werk tot bij ons te brengen, zijn we ook in de mogelijkheid om ter plaatse te komen.

Zijn wij het type vakman dat u zoekt?

Heeft u spuitwerk, en wil u hierover meer info?