Gevelisolatie

Uw gevel laten isoleren levert niet alleen energiebesparing op!

Natuurlijk is energiebesparing de voornaamste reden om voor gevelisolatie te kiezen. Uw gevel laten isoleren met Sto® gevelisolatie levert echter niet alleen een lagere energiefactuur op.

De StoTherm Classic® isolatie verhoogt ook de duurzaamheid van uw buitenmuren aanzienlijk. Zelfs aan drukke wegen zal de gevel geen barsten of scheuren vertonen door zwaar vervoer.
De waterafstotende capaciteiten van de Sto Lotusan® gevelcoating houden uw muren dan weer droog én maken ze in grote mate zelfreinigend.

Kortom, met de Sto® gevelisolatiesystemen gaat uw gevel langer mee en blijft ze ook langer mooi zonder schrobben!

Wedden dat uw gevel laten isoleren meer energiebesparing oplevert dan u denkt? Tenminste als u voor de Sto® gevelisolatiesystemen kiest en die laat plaatsen door Marty Van Kerckhove uit Lokeren.

Hebben we u nieuwsgierig gemaakt?
Via de Sto winstcalculator kan u zelf de verwachte energiebesparing uitrekenen.

De totale investeringskost voor gevelisolatie zal ongetwijfeld ook beter meevallen dan verwacht. Onze prijsoffertes zullen u aangenaam verrassen en dan hebben we het nog niet eens gehad over het verlaagde btw-tarief van 6% en de energie- en renovatiepremies waarvoor u mogelijks in aanmerking komt.

Daarvoor neemt u best een kijkje op de premiezoeker van de Vlaamse Overheid. Vergeet u zich trouwens ook niet even te informeren bij uw netbeheerder en de plaatselijke gemeente? Ook zij reiken mogelijks extra subsidies voor energiebesparende renovatieprojecten uit en zo wordt de investeringskost al snel behoorlijk verlaagd.

U kan nu al contact met ons opnemen om zo’n vrijblijvend prijsvoorstel te ontvangen, maar het loont zeker ook de moeite om eerst nog wat verder lezen, want de troeven van Sto gevelisolatie stoppen niet bij het financiële plaatje!

Meer dan 40 jaar productoptimalisatie, meer dan 100 miljoen referentie oppervlakte en opvallend hoge klanttevredenheid, dat sprak ons meteen aan toen we gevelisolatie fabrikant Sto® leerden kennen. Ook wij zetten kwaliteit en duurzaamheid immer steeds voorop.

Ook de vele praktische voordelen van de StoTherm Classic® gevelisolatie en de StoLotusan® gevelcoating weten ons en onze klanten keer op keer te overtuigen. Wil u uw gevel laten isoleren, dan zullen wij elke keer opnieuw en met overtuiging deze systemen aanraden.

StoTherm Classic: maximale thermische isolatie voor elke toepassing

  • De StoTherm Classic® garandeert maximale thermische isolatie. Deze gevelisolatie is zelfs geschikt en gecertificeerd voor passiefhuizen.
  • U kan uw creativiteit de vrije loop laten. Deze gevelisolatie is namelijk beschikbaar in heel wat verschillende kleuren (veel meer keuze dan bij andere minerale pleisters) en u kan er ook een groot scala aan afwerkingsmogelijkheden mee combineren. Crepi, keramische tegels of natuursteen als gevelbekleding, het kan allemaal!
  • Door de cementvrije samenstelling is de StoTherm Classic® bijzonder elastisch. Dat vertaalt zich in een extreme scheur- en slagbestendigheid. De StoTherm Classic® is maar liefst 10 keer stootvaster dan de meeste andere gevelisolatiesystemen op de markt.
  • Ook donkere gevels en buitenmuren kunnen met StoTherm Classic® geïsoleerd worden. De NIR (Nearly Infrared Reflection) technologie weerkaatst namelijk infrarood stralen waardoor ook donkere oppervlaktes koel en scheurvrij blijven.
  • Voor de plaatsing van StoTherm Classic® gevelisolatie zijn geen complexe voorbehandelingen nodig. Deze isolerende StoTherm Classic laag kan perfect bovenop bestaande isolatieplaten of -een cement laag aangebracht worden en vervolgens afgewerkt met verschillende types gevelbekleding. Dit type gevelisolatie kan bovendien zelfs bij koudere buitentemperaturen geplaatst worden.

De Sto Lotusan® gevelcoating houdt uw gevel jarenlang mooi en onderhoudsvrij

Na de plaatsing van gevelisolatie en –bepleistering ziet uw gevel er gloednieuw en weer stralend uit. Met een Sto Lotusan® gevelcoating kan u vervolgens dit nette uitzicht jarenlang verzegelen. De coating vormt namelijk een waterafstotende film die uw gevel zelfreinigend maakt!

Dat zelfreinigende en waterafstotende principe is afgekeken uit de natuur. Het micro gestructureerde oppervlak van het Lotus blad diende hierbij als inspiratie. De Sto Lotusan® coating zal namelijk een gelijkaardige gestructureerde film op het geveloppervlak leggen. Doordat er minder contactoppervlak is, zullen waterdruppels niet aan het muuroppervlak kunnen hechten en van de muur af parelen. Terwijl de waterdruppels naar beneden rollen, nemen ze op hun weg ook loszittende vuildeeltjes met zich mee.

Dit principe zorgt ervoor dat uw buitenmuren properder en droger blijven. Dat in combinatie met de uitstekende CO2 en waterdampdoorlatendheid maakt deze gevelcoating uitermate geschikt voor extreem belaste regenzijdes.

De Sto Lotusan® technologie is beschikbaar in coatingverf om bovenop de gevelafwerking van uw keuze aan te brengen. Ze is echter ook geïntegreerd in de crepi laag verkrijgbaar. Bij deze optie zitten de zelfreinigende Sto Lotusan® capaciteiten meteen in de afwerkingscrepi verwerkt.

Neem contact met ons op om meer informatie over de Sto® gevelisolatiesystemen te ontvangen of vraag meteen een vrijblijvende prijsofferte op als u in regio Waasland of Oost-Vlaanderen een gevel wil laten isoleren.

REALISATIES