Gevelbepleistering

Bij gevelbepleistering denken wij ook meteen aan gevelisolatie

Ziet uw huidige gevel er niet zo trendy en fris uit als u zou willen? Is uw gevel niet meer volledig waterdicht en ondervindt u daardoor vochtproblemen? Of kijkt u uit naar oplossingen om uw huis beter te isoleren en uw energiefactuur te verlagen? Het zijn allemaal goede redenen om voor gevelrenovatie door Marty Van Kerckhove uit Lokeren te kiezen.

Wij gaan bij elk nieuw project voor gevelrenovatie en gevelbepleistering namelijk ook maximaal inzetten op gevelisolatie en vochtwering door de Sto® gevelisolatiesystemen te combineren met de gevelafwerking van uw keuze.

Wanneer u een crepi gevel in gedachten heeft voor uw woning, zit u bij gevelspecialist Marty Van Kerckhove zeker goed. Wij kunnen namelijk een geïsoleerde crepi pleister aanbrengen op zowat elk type gevel, ongeacht de ondergrond. Het uitzicht van uw nieuwe gevel bepaalt u zelf want we kunnen een crepi gevelbekleding plaatsen in verschillende kleuren en korreldiktes.

Wel graag gevelisolatie, maar liever geen afwerking in crépi? Bovenop de Sto® gevelisolatie kan ook een afwerking met steenstrips, natuursteen, keramische tegels of kalei geplaatst worden.

Buitenmuren zijn erg vatbaar voor vochtproblemen. Vochtige buitenmuren, natte gevels en opstijgend vocht laat u echter best meteen behandelen. Bij vocht krijgen schimmels immers vrij spel en een kleine vochtplek aan de buitenzijde van uw woning kan snel ontaarden in een hardnekkige vochtplek in uw pas afgewerkte interieur…

Een doelgerichte en professionele vochtbestrijding is de enige manier om u deze ongemakken nu en in de toekomst te besparen. Daarom gaan we steeds de staat van waterdichtheid controleren vóór we nieuwe gevelbepleistering aanbrengen.

Is de muur niet voldoende waterdicht of is er sprake van opstijgend vocht dan gaan we eerst de nodige stukken afkappen, vervolgens de buitenmuren injecteren met vochtwerende gel en ze overdekken met noppenfolie om ze dan opnieuw te bepleisteren. Pas daarna zullen we de nieuwe gevelbekleding aanbrengen. Alleen zo zijn we 100% zeker dat de vochtwering op lange termijn het gewenste resultaat oplevert.

Wist u trouwens dat we de buitenmuren niet alleen droog, maar ook extra waterafstotend en zelfs zelfreinigend kunnen maken? Met een extra Sto Lotusan® coating parelen regendruppels van het geveloppervlak af en onderweg nemen ze meteen vuildeeltjes met zich mee.

Kiezen voor gevelbepleistering met isolatie geeft uw woning niet alleen een nieuwe uitstraling, het zal ook een erg gunstige invloed hebben op uw energiefactuur. Klik hier om meer te lezen over onze oplossingen voor gevelisolatie of neem meteen contact op om een vrijblijvend prijsvoorstel te ontvangen.

REALISATIES